• Op zaterdag 19 september startte de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Een actie die werd opgezet om geld in te zamelen voor onze vereniging. Met de opbrengst willen we onze overkapping dicht maken middels een verandazeil. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om onze kantine te vergroten, zodat er meer mensen gelet op de 1,5 meter norm van onze kantine gebruik kunnen maken tijdens en na deze coronaperiode.
    Met trots kunnen we vermelden dat het klusteam de montage van het verandazeil inmiddels al heeft gerealiseerd!

De jeugd heeft gezamenlijk 629 loten verkocht. Dit heeft geresulteerd in een prachtig eindbedrag van €1.482,-

De 3 topverkopers die de meeste loten hebben zijn verkocht zijn Morris Bakx (32), Luuk van't Leven (29) en Joep Zandee (25) Zij krijgen een v.v. Krabbendijke verrassingspakket!

Andere leden die meer dan 20 loten hebben verkocht willen we ook graag vermelden voor hun inzet; Sebastiaan van der Kuijl, Aron van Herwijnen, Silas van Herwijnen, Jordy Van Iwaarden, Sven Weststrate, Noa Brugge, Matthijs Bal en Sepp van Koeveringe.

Het team wat in verhouding de meeste loten verkoopt is JO11-2. Zij krijgen volgend jaar een leuke trainingsclinic!

Namens de evenenemencomissie en het bestuur willen we de jeugdleden en de kopers enorm bedanken!